/>

Anni: Ikke anholdt i USA!

Skrevet af torsdag 29 oktober 2009

Bookmark and Share

Annie2x1Baggrund for indlæg:
Se&Hør skriver i denne uge under overskriften “ANHOLDT I USA” en artikel om, at Anni Fønsby på vej på ferie i Amerika skulle være blevet “ført væk af myndighederne i lufthavnen i Miami, mens Erik stod chokeret tilbage med hendes lille datter. Afhørt i timevis”. Ifølge Se&Hør fordi: “Anni Fønsbys kriminelle fortid indhenter hende igen. Amerikanske myndigheder har anholdt brystbomben i Miamis internationale lufthavn”. Umiddelbart lyder det som den kortvarige tilbageholdelse i immigrationen, som man ofte kan være ude for, når man i disse terrortider forsøger at komme til USA. Der er forskel på en anholdelse og en tilbageholdelse. Efter en samtale fortsatte familien ferien i USA…
Det fremgår i hvert fald af dette indlæg fra Anni Fønsby til KanDetPasse.dk:

Jeg skal hermed afvise, at jeg blev anholdt i Miami lufthavn den 19. oktober i år. Det er korrekt, at det tog længere tid til at komme gennem immigrationen, grundet at jeg skulle igennem en samtale. Grunden til at det tog tid var, at jeg sad i et venteværelse sammen med 40 andre personer, som også skulle igennem en samtale. I artiklen hævdes det, at jeg er på en ”watch-liste”. Jeg har efterfølgende taget kontakt til presseafdelingen på den amerikanske ambassade i Danmark, og her har jeg fået oplyst, at jeg ikke er på en ”watch-liste”. Citat: ”Det er folk som Bin-Laden, der er på sådan en liste”, oplyste de mig på ambassaden.

“You have the rights to an attorney. Anything you say can and will be used against you……”
Nej, Det var ikke det, der skete i USA. Det var “Welcome mam, we are pleased that you will spend some money in our country.”

Velkommen til Se&Hør, som havde sendt en mand til USA der ikke tør komme hjem med tomme hænder uden en historie…
Samtidig skal det nævnes jeg har besøgt USA 8 gange i forbindelse med tv serien Anni & Erik goes to Hollywood i år 2008 uden nogle problemer.

Hvis jeg var blevet anholdt som Se&Hør skriver … så var jeg nok ikke kommet ind i “guds eget land” på mit 9 besøg siden min dom i 2004

/Anni Fønsby