/>

Flemming Østergaard – Delvis frifindelse, men…

Skrevet af onsdag 9 september 2015

Bookmark and Share

på vegne af Flemming Østergaard bringer vi her en kommentar til den foreløbige udvikling i den retssag bagmands-politiet har kørt mod ham og Parken Sport&Entertainment samt Jørgen Glistrup:

UDTALELSE I ANLEDNING AF DOMSAFSIGELSE

Jeg har noteret mig dagens dom i Københavns Byret, som straks er anket til Østre Landsret, da jeg fortsat erklærer mig uskyldig i alle de forhold, jeg er anklaget for.

Jeg noterer, at byretten fra frifundet mig for stort set alle anklager, bortset fra køb på 7 handelsdage sent i 2008, hvor der er købt ganske relativt få aktier af en medarbejder, der refererede til mig i den periode. Jeg er uforstående overfor rettens vurdering af dette.

Jeg har således fortsat ret til at drive virksomhed og sidde i bestyrelser, selv om anklagemyndigheden krævede den ret frataget; jeg skal heller ikke have 15 millioner kroner konfiskeret, som anklagemyndigheden også krævede; og fængselsstraffen, jeg er idømt, er på fire måneder og ikke de to år, som anklagemyndigheden krævede.

Jeg har ikke yderligere kommentarer de kommende dage, idet jeg først skal have læst de 475 sider, som dommen er på, og drøftet dem med min advokat, Syzette Vinding Kruse.

Flemming Østergaard

don ø