/>

Glædespigen Sarah Gold undrer sig over hetzen i Odense

Skrevet af tirsdag 31 august 2010

Bookmark and Share

Anni – en kvinde der tør!

Nu er jeg sgu snart træt af alle uvidende dårer, som uden at have baglandet i orden, udtaler sig om både det ene og det andet i den verserende Rufferianklage mod Anni Fønsby Brinch eller som hun nu hedder; Fru Damgaard!

Danmarks overklassefruer og andet godtfolk med for megen fritid – inklusive mig selv, sagde hunden, er delt i to vande. Nogen er helt igennem saglige og forholder sig til faktum og paragraffer mens andre straks griber chancen og dykker ned i godteposen med gammelt had og nag – hvor er det dog ulækkert!
Den ene debat efter den anden, ser dagens lys; TADAAAAH – ANNI ER PÅ ANKLAGEBÆNKEN!!
Folk kloger sig og udgyder ondskabsfuldheder både på ”EB LIVE fra retssagen”, på Prostitutionsforummet ”Gimel” og Dens søsterside ”Venuslogen” – sidstnævnte har i øvrigt gennem flere år nedlagt forbud mod at nævne Anni Fønsby og A-Gruppen – så man kan jo under sig over, at de pludselig ikke har censur mere – men som det gamle grimme ordsprog siger; den enes død er den andens brød så mon ikke der sidder en lille skabs-bordelmutter i mangt en pige i disse dage, som håber på at når Anni er gemt og glemt, bliver det hendes tur til at skumme fløden…?!

Personligt er jeg helt pjattet med “Anni´s X-Pige”, et meget aktivt personage fra EB-Live chatten – i mine øjne en små indebrændt, sikkert pensioneret og udbrændt træt sjæl, som ifølge eget udsagn er blevet udsat for trusler, afpresning og meget andet godt fra haven… øhhh.. ….havet ! Er det ikke bare skønt, at så mange sympatiske mennesker helt pludselig dukker op, ud af det blå, fordi nu ruller sagen sørme og måske man kunne få en liiiiiiille bitte omtale i en eller anden avis og høste de berømte ”5 minutes of fame” eller tjene den sidste 500-krone seddel før man trækker sig tilbage til det kedelige forstads liv hvor glamour og nye sko er noget man køber i forbindelse med den månedlige børnecheck?!

Nogen skriver, fornuftigt nok, at personlige meninger og gamle intriger ikke kommer sagen og anklagen ved og hvor er det dog sandt! Man kan mene om fruen hvad man vil, men når alt kommer til alt, er anklagen Rufferi – ikke et spørgsmål om hvorvidt Fru Damgaard er dum eller ej, ikke et spørgsmål om hun har – som BT så fint skriver – et gummiansigt og ikke et spørgsmål om hvorvidt hun har ordnet annoncer for en eller anden ligegyldig pige…..

Tag dog stilling til anklagen – ikke personligheden. At Anni vælger at leve sit liv som hun gør, medfører selvfølgelig i jantelovs Danmark, en masse sladder, nogle vil have ondt i røven, andre vil synes hun er modig – jeg er ligeglad! For mig drejer det sig om sagens udfald, da resultatet højst sansynligt vil have konsekvenser for resten af prostitutions branchen . Om Anni en eller anden gang har skældt en eller anden ud, eller har fået en hjerneblødning på en anden rager mig en fjer. Jeg er udmærket klar over at der er blevet gået over stregen i visse tilfælde – nu tænker jeg specifikt på ET tilfælde jeg har kendskab til, men om folk vidste hvad man til dagligt har at gøre med som klinik ejer; umulige piger, folk der stjæler fra en, folk der ikke passe vagter, løgne, bedrag, rygter osv. ville det godt nok være utroligt om man ikke fik en hjerneblødning en gang i mellem og overfor de skyldige fik en stram tone.

Personligt har jeg arbejdet på ALLE etablissementer under A-gruppen og på samtlige af de steder der er omtalt har jeg ALDRIG oplevet noget ubehageligt, tværtimod.
Da jeg havde født mit første barn, ringede den kære Anni – på trods af at det var læææænge siden jeg havde været arbejdende på stedet – og ønskede tillykke, stederne har altid, på MINE vagter ihvertfald, været pæne og velfungerende, gæsterne søde, telefondamerne servicemindede og rare, Huslejen har hverken været mere eller mindre end så mange andre steder osv osv osv…. Kort sagt har de ikke gjort noget som alle andre klinikejere ikke har gjort, om det så er forkert eller ej, må man lade retssystemet om at dømme!

Både Soffi – nærmere kendt som Louisa, og Anni har gentagende gange opfordret os piger til at blive momsregistrerede, de har begge til mig personlig ydet hjælp i denne process, henvist til revisorer og hjulpet så godt de kunne med ting som skulle ordnes og oveni det, kunne man ALTID ringe eller skrive hvis man havde lyst til en sludder….Har vi virkelig alle sammen glemt det??

Man kan undre sig over, at de piger, som engang stod i kø, for at få vagter på de omdiskuterende etablissementer – de selvsamme mennesker som ALDRIG ville have gået af med deres vagter, fordi det var et GODT sted som vi var glade for at være på og de selvsamme mennesker som engang gav den gas på “KONRAD”, “SKOVSKIDEREN” andre in-steder, mens de hev den ene 1000-krone seddel efter den anden op af tasken og velvilligt duperede de omkringværende med at være en del af “A-holdet” pludselig har så ondt i rumpetten – men ja, når pengene ikke ruller ind mere, kan man sikkert godt sidde med en dårlig smag i munden hvis man ikke har formået at bruge det til noget konstruktivt!

Beklager meget hvis jeg støder nogen med dette indlæg, men synes sgu det er dårlig stil!
Anni har altid været der for os piger – så vær der for hende nu!

Sarah Gold – tidligere medarbejder i A-gruppen

(Redaktionen er Sarah Golds identitet bekendt)