/>

Hvor var Løkke og Hedegaard?

Skrevet af tirsdag 20 oktober 2009

Bookmark and Share

21sønDanmarks Radios søndags-flagskib “21SØNDAG” havde historien om, at Connie Hedegaard på et hemmeligt møde den 23 April med Lene Espersen og Lars Løkke truede med at gå af.

Både Lars Løkke og Connie Hedegaard siger, at det møde aldrig har fundet sted – og ifølge en simpel netsøgning på den 23 april har de med stor sansynlighed ret!

En enkelt research på nettet, udført af brugeren Palle L. som er tilmeldt i Ekstra Bladets debatfora Nationen!, har fundet frem til to links – som en journalist på DR da burde have fundet frem til selv, inden de bragte historien:

Det ene link viser et TVklip, der tydeligt viser Connie Hedegaard i Italien den 23 April.

Det andet link viser et billede af Lars Løkke Rasmussen på et pressemøde i Stockholm sammen med Sveriges statsminister Fredrik Reinfeldt den 23 April.

Som Palle L. med smil spørger på Nationen!: Måske har de ikke råd til Internet ude i DR-byen? 🙂

Svaret må fortsat stå hen i det uvisse… Vi må gå ud fra at DR på et tidspunkt enten uddyber med nye beviser – eller undskylder historien. Et bevis DR kunne bruge var, at de finder ud af hvornår de to politikere landede i København, da man jo KAN komme hjem på nogle timer fra både Stockholm og Italien – men første point må gå til politikerne i denne runde.

Dette link henviser til artiklen på EkstraBladet, (hvor 43,16% af læserne iøvrigt i skrivende stund mener, at Løkke lyver bevidst) – og man skal ned i debatten for at finde indlægget fra dagens helt udi sandhedens tjeneste: Palle L.

/KanDetPasse.dk