/>

Joan Ørting: derfor dropper jeg sagen

Skrevet af mandag 19 oktober 2009

Bookmark and Share

Joan ¯rtingDa Se&Hør, på trods af mine ønsker om det modsatte, sendte et blad på gaden med et billede af en fremmed mand og overskriften: HER ER MIN ELSKER, var jeg ked af det og vred!

Det er ikke sjovt at se sig selv kædet sammen med en fremmed mand på den måde – og det er også en følelse af at lukke offentligheden meget tættere ind i mit privatliv, når der ledes efter et billede af min elsker.

Jeg har som sexolog ikke problemer med at udtale mig om den slags – men havde nok ikke forestillet mig, at man ville finde en tilfældig mand og på den måde gå længere ind i mit privatliv, end jeg selv havde åbnet for.

Den første reaktion var derfor at reagere som man ofte gør, med advokat, bål og brand.

Jeg er dog blevet inspireret af den filosofi der ligger her på hjemmesiden om, at man jo også kunne kæmpe for at komme tilbage til et punkt, hvor man taler om tingene istedet for at angribe. Det gælder begge veje – og jeg føler at jeg HAR fået en undskyldning fra Se og Hør.

Jeg laver jo parterapi, hvor parter skal finde hinanden. Og hvorfor skulle jeg ikke også efterleve det i denne sammenhæng.

Derfor har jeg sagt til advokaten, at jeg ikke ønsker at gå videre med sagen. Mon ikke også Se&Hør har lært lidt af den åbenlyse fejl det er, at sætte et forkert billede på.

Så sagen er droppet juridisk – med håbet om, at den brobygning Jeppe Søe taler om at skabe gennem KanDetPasse kommer til at virke.

Joan