/>

Linie 3 genopstår – ja og det har vi altid gjort…

Skrevet af lørdag 17 juli 2010

Bookmark and Share

B.T. , DR, TV2 og et par stykker til har nu været på rov for at få læsere og seere op af stolen.

Et interview med Preben Kristensen af fru Grue (BT) havde ingen snak om Linie 3.

Hjemme på redaktionen blir hun nok bedt om at ringe om spørge om Linie 3 laver et nyt show…..”jeg ville jo være en dårlig journalist hvis ikke jeg spurgte….etc.”

-Ja vi vil gerne lave et nyt show igen. Men hvornår vides ikke, svarede Preben.

Så lidt skal der til.

“Preben Christensen redder vennerne” – alene stavefejlen fortæller om den manglende seriøsitet.

Hr. Kristensen staves ikke med Ch. – og til Danmarks Radios News: Det staves Linie 3 – ikke Linje 3.

Men tilbage til BT:

Fru Grue har nok ikke haft uanstændighed nok til at skrive historien selv, så BT sætter den unge Kristoffer Miles til at lave historien. Han ringer mig op og fritter for oplysninger. Og han får at vide det der står i dette indlægs overskrift.

Han nævner SE og Hørs historie om vores økonomi. Jeg advarer manden om at tage Anders Sundlings (Se&Hør)  regnskabstolkninger med i sin historie. For de er mildest talt latterlige. Han aner ikke hvad han skriver om. Så undgå at bruge ham som reference….”Nej men det gør jeg heller ikke, siger hr. Miles”

Det gjorde han så alligevel –  DET ER KUN I MATEMATIK AT MINUS GANGE MINUS GIVER PLUS.  I journalistik bliver løgnen bare konfirmeret og læserne tror at når en idiotisk journalist citerer en anden idiotisk journalist, så er det jo nok rigtigt.

Hold da fest hvor er det trættende at skulle forklare venner og forretningsforbindelser at det ikke hænger sådan sammen. Jamen hvad er det de skriver og siger. Kan det passe at…? NEJ! – jamen må de godt skrive det når det ikke passer.

Ja for vi har lyve-frihed i Danmark. Medierne kalder det ytringsfrihed.