/>

Vil du oprettes?

“KanDetPasse.dk” er stedet, hvor du som offentlig person eller virksomhed kan komme ud med DIN version af historier, der skrives om dig.

Enhver, der har stukket næsen frem, har også prøvet at få den i klemme. Ofte passer historierne i pressen, men får måske en overdreven vinkel på – andre gange er historien det pure opspind.

Man har ofte svært ved at komme til orde med sit eget budskab. Det er som om historien er “knap så god” dagen efter, hvor man gerne vil ha historien undskyldt. Enten kommer den slet ikke i avisen – eller også står der undskyld nederst på side 42 – og først lang tid efter, hvor man har måttet vente på en retsag eller pressenævnet.

På “KanDetPasse” kan du med egen kode logge på, skrive din udlægning af en historie og regne med, at den bliver læst af både besøgende og presse.
Vi vil oplære danskere i at tænke “Kan det virkelig passe” når de læser en historie – og vide, at der måske er svar herinde. Derfor hører vi gerne fra så mange som muligt, der ønsker at bidrage.

Tanken er ikke at svine pressen til, eller være et modstykke til pressen – men at være et supplement, hvor man kan få egne ord ud.

Så må læseren selv bedømme.

HVORDAN BLIVER JEG SKRIBENT:

Det er væsentligt for os, at ALLE der bliver oprettet i systemet med egen mulighed for at skrive, virkelig ER DEN de udgiver sig for. Både de to stiftere og de mange der allerede er oprettet kender jo en del personligt, og dem kan vi godt godkende pr. telefon. Men kender vi jer ikke, så beder vi kommende skribenter om første gang at sende os et billede af sig selv, hvor de sidder med en seddel – derpå skal de skrive “Kan det passe” – og så ved vi, at det passer de er dem de udgiver sig for.

Du skal sende dit navn, hvad du er “kendt” for, dit telefonnummer + billedet til info@kandetpasse.dk

Så snart du er oprettet første gang, styrer du selv hvad du skriver og hvornår.

Det er selvfølgelig gratis at blive oprettet og skrive på “KanDetPasse.dk” !