/>

Se&Hør til grin

Skrevet af torsdag 23 september 2010

Bookmark and Share

Se&Hør bringer i dag et tillæg: “Helt tæt på Anni”. KanDetPasse.dk satte sig for at gennemgå tillægget for at finde ud af, hvor tæt de nu også har været på Anni Fønsby. Gennemgangen af pinlige fejl må da gøre enhver læser af Se&Hør en anelse flov over at have betalt penge for bladet. Men smag og behag er jo forskellig…

Tillægget er en blanding af billeder, der er vist tusinde gange før i Se&Hør, lidt nye billeder taget fra buskadser rundt omkring – og en komplet samling af Annis billeder fra FaceBook. Billedteksterne er mange steder grænseoverskridende, men de billeder hvor Anni og Erik stiller op til foto på røde løbere er selvfølgelig helt fint at bringe igen, omend de færreste kan lide genudsendelser. De første 9 sider af tillæget “Tæt på Anni” er således genbrug af gamle fotos. Heriblandt er så lagt andre fotos ind, som er paparazzi. Enten taget af parret fra et skjul på deres ferier – eller flere direkte taget på parrets egen grund, hvilket er et brud på privatlivets fred.

På side 10 viser Se&Hør sig fra den mere tåbelige side. Alle billeder er snuppet fra Annis facebook-profil, hvilket måske er at “komme tæt på”? Et billede her viser Anni til middag med to veninder.

Mor er Ladyboy

Billedteksten er: “Tre smukke kvinder? Næh, de to af dem er mænd – de såkaldte ladyboys, som fik plads ved siden af Anni i Thailand”. Når den billedtekst er ufattelig dum, er det fordi den ene er Annis veninde, Mette, mor til en pige på 13 år – og dermed langt fra en ladyboy. Den anden er tvmanden Jeppe Juhls kæreste, som sikkert også vil blive overrasket over at høre at hun er en mand. Se&Hør gætter uden at undersøge – de kunne såmænd ha slået op i deres eget arkiv, hvor begge piger før har været vist med navns nævnelse.

Side 11 til 15 er så igen bare billeder fra arkivet, der ikke er tæt på Anni Fønsby, men blot et tilbageblik på tiden hvor Se&Hør var tæt på. Også her en masse private fra FaceBook. Og sidste side i tillægget er billeder fra retssagen, som alle før har set – og et enkelt billede, der er politianmeldt, da det er brud på loven.

Artiklen “DOMMENS DAG” side 6 og 7:

Se&Hør er stolte af, at de “fandt frem til den skandaleramte brystbombe” i et sommerhus nord for København. Tillykke med det, i er vel nok dygtige… 🙂 Jeg gennemgår her de mange fejl, der er i de ganske få ord der kom ud af deres dagslange menneskejagt.

Se&Hør kunne, som alle andre medier, ha fået et interview med Anni Fønsby den dag – det var bare at ringe, som alle andre da også gjorde. Der var slet ingen grund til at smide sig i buskadset eller på anden måde igangsætte en jagt på motorvejen eller køre over for rødt gentagne gange, for at følge os på vej til de medier, der havde ringet.

Artiklen er nu kommet i Se&Hør og den viser, at selvom man følger tæt på så fatter man ikke en brik. Man havde nok fået mere ud af at kontakte os…

Se og hør starter deres “artikel” med at beskrive, at Anni blev rådet til ikke at tale med pressen. Det er super morsomt, idet aftalerne var lavet allerede dagen før med dem, der ringede for at spørge om de måtte. Det har aldrig været tænkt anderledes, da vi selvsagt ikke ønskede at skjule der var en retssag. Anni har søgt råd, mener hun har handlet i god tro – og det vil hun selvsagt gerne have fortalt til de, der gider at lytte til den anden side af historien.

Se&Hør fortsætter så med historien om, at Erik kom forbi på lynvisit. Erik var den, der hentede dommen på computer med netadgang og derfor kunne overbringe de få sider domstol.dk lagde ud, til os i sommerhuset – hvor vi sammen granskede ordene. Det skal så lyde som svigt fra hans side, mens det var det modsatte.

Forsvarets kone er Annis stylist

Helt “skægt” bliver det efterfølgende, hvor Se&Hør beskriver, at der kommer en stylist til sommerhuset med makeup og krøllejern, fordi “sommerhuset ikke har gjort noget godt for Annis udseende”. Det er såmænd forsvarerens kone, der kommer med udskriften af hele dommen på 80 sider til sin mand, som hun på kontoret har modtaget på fax.
Hvordan Ole Schmidts kone pludselig skulle kunne blive stylist er uvist, men beviser vel kun, at man bør ringe fremfor at gætte fra buskene. Er det mon det man mener med at være “Helt tæt på Anni Fønsby”?

Se&Hør påstår herefter, at Anni deltager i ren tøsefnidder sammen med Michele Bellaiche – men på TV2NEWS og i Godaften Danmark og i DR UPDATE er spørgsmålene både kritiske og hårde – slet ikke hverken fnidder eller useriøst, som visse andre medier tidligere har været i interviews om folk i retssager – de to interviews kan genses her:

Anni i TV2NEWS – se med HER
Anni i Godaften Danmark – se med HER
Anni i DRUPDATE – se med HER
Man kan se hvordan jagten var HER

Der var faktisk to medier, der tilbød os, at vi SELV kunne skrive spørgsmålene…!!!

Det er helt grotesk at det kan forekomme efter den skandale der var omkring Reimer Bos interviews med Zobel. Vi har nægtet at deltage i interviews., der ikke går hårdt til sagen – alt andet er utroværdigt. Og de to medier talte vi ikke med! Anni er en klog kvinde, der har ordet i sin magt – og hun både kan og skal kunne svare for sig – også på hårde spørgsmål. Det synes jeg faktisk hun gør godt – ligesom jeg både finder Michele Bellaiche og Jannie Petersens spørgsmål både kritiske, relevante og hårde.

Dagen endte ved 23-tiden med sushi hos forsvarer Ole Schmidt og hans “stylist”-kone, så der har vi åbenbart mistet Se&Hør i en skarp kurve i biljagten, da de mener at dagen endte hos Erik kl 20.

I fald Se&Hør vil følge en dag fra en bilrude eller en busk fremover, så må man vel her kunne se af det pladder der er nået i bladet, at det nok giver et mere retvisende billede at ringe til folk og høre, om de vil tale med Se&Hør. Det ville vi såmænd gerne, men at stå og tale med en busk i regnvejr er ikke ligefrem et interview.
I fald Se&Hør havde brugt helt almindelige journalistiske værktøjer, som f.eks. at ringe til os, så havde man måske kunnet lave et tillæg, hvor man rent faktisk VAR tæt på Anni. At man valgte en anden løsning må siges at være for “afsløringens” skyld, da det lyder flottere at kunne skrive “Vi fandt hende” i stedet for at skrive “Vi ringede og lavede en aftale med hende”.

/Jeppe Søe