/>

Serverproblemer snart løst!

Skrevet af torsdag 11 februar 2010

Bookmark and Share

Kære læser.

KanDetPasse har haft gevaldige serverproblemer, som både har givet jævnlige nedbrud og har gjort, at administrationen bag siden har været bremset, så folk hverken har kunnet skrive eller udgive historier.

KanDetPasse er ikke et kommercielt projekt, men drevet af de sparsomme midler der ligger nederst i vores egen lommeuld – men nu er vi endelig ved at skifte til ny server og har dermed også fået ordnet de bagvedliggende ting.

Vi beklager at mange har oplevet at siden jævnligt er død og ikke har været opdateret i den grad, som vi havde håbet på. Men der er lysere tider på vej…

KanDetPasse starter 1/3 en lille redaktion, som skal få fat i de gode historier. Mange husker KanDetPasse i en presset situation, men der er så meget i netop sådan en tid, at der ikke er tid til at sætte sig til tasterne. Redaktionen vil i de tilfælde træde til og lave interviews med folk, så de får historien ud – og husker vores værktøjer her på siden fremadrettet, som de frit kan benytte efterfølgende ved selv at logge ind.

Vi beklager overfor dem, der har skrevet hos os uden at det har kunnet komme på, ligesom vi beklager overfor de tusinder af besøgende, der er gået forgæves i jagten på gode nye historier. KanDetPasse bliver dog aldrig et nyhedssite, der opdateres hver dag – det er et værktøj, hvor en person eller virksomhed kan skrive NÅR de er ude i noget – og da vil siden så poppe op med en historie. Og vi ved, hvad der er på vej.

God læselyst

Søe/Bircow